About me

Bewegen, lekker en gezond koken, en sportieve activiteiten

Als drukke ondernemende mama van 2 prachtige deugnieten, hou ik van buiten zijn, bewegen, lekker en gezond koken, sportieve activiteiten met vrienden & familie en nog zoveel meer!

Ik vul mijn dagen met niets liever dan met de kinderen een fietstocht maken, het bos intrekken met de hond, hiken in de bergen met tent en rugzak, gaan varen op zee,… Daar ben ik altijd voor te vinden, dat is wat mij energie geeft.


Leen
Bodysign bord
Bodysign oefening
Bodysign

Maar hoe ben ik tot hier geraakt…


Zo gelukkig ik was bij de geboorte van mijn zoon (alweer meer dan 11 jaar geleden), zo ongelukkig voelde ik me weken later, toen zwangerschapsbroeken de enige waren die me nog pasten. Ik ging door een periode vol onzekerheden:

De draad terug oppikken

Deze laatste 2, hoe kon ik ooit nog een gezonde relatie met hen opbouwen?

Sommige vrouwen pikken gelijk de draad weer op na hun bevalling en gaan verder met het veroveren van de wereld, alsof ze dit er even tussen namen. Andere vrouwen staan na 6 weken weer 4x per week in de fitness, of werken zich consequent dagelijks in het zweet bij online workouts.

Maar wie zijn deze supervrouwen?

Zelf ging ik geregeld een eindje lopen en at kruiwagens aan sla en tomaten. Helaas leverde dit niet meer op dan dat ik nog meer vermoeid werd, wat dan weer ging leiden tot alles wat ongezond is en een motivatie die onbestaande was. Ik probeerde zoveel, tot krachttraining mijn pad kruiste en ik mijn voeding omschakelde naar wat mijn lichaam nodig had om de aangelegde vetten in te ruilen voor sterke spieren. Dit leek aan te slaan, eindelijk ging de relatie met mijn spiegel en weegschaal erop vooruit.

Het gaf me de motivatie om me verder te gaan verdiepen in beweging en voeding. Uiteindelijk leidde dit tot mijn behaalde diploma’s Sportpsychologie, Sportvoeding en Personal coach. Ik had mezelf heel wat tranen en tijd kunnen besparen, moest er destijds iemand zijn geweest die me hier de weg in toonde, een toereikende hand.

De weg die ik aflegde heeft me geïnspireerd, andere vrouwen hetzelfde te gunnen. Helemaal klaar om hen weer vrienden te laten worden met hun spiegel en weegschaal.

Bodysign gesprek
about me

About Me

Wat beweegt mij om jou en anderen te helpen om meer uit je leven te halen?

fitness and gym

Trainingen en Tarieven

Alle trainingen en pakketprijzen
op een rijtje.

contact

Contact

Neem contact met me op en vraag vandaag nog een kennismakingsgesprek aan!